Linceta de Functionare M.A.I - I.G.P.R

Linceta de Functionare M.A.I - I.G.P.R

Infocalc Reparatii este o societate din Braila, licentiata de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE in: proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate. Societate Licenatiata Societăţile specializate în domeniul sistemelor de alarmare împotriv efracţiei se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi a Normelor metodologice adoptate prin HG nr.1010/2004. Licenţa de funcţionare se eliberează numai în situaţia în care toţi asociaţii/administratorii societăţii îndeplinesc condiţiile prevăzute la art.20 alin.10 din Legea nr.333/2003 şi s-a obţinut avizul favorabil al Serviciului Român de Informaţii.

Orice sistem de securitate, fie că e vorba de sistem de supraveghere video, fie de un sistem de alarmare antiefracţie sau control access, trebuie montat de către o societate licenţiată de către IGPR în acest sens. Personalul care execută instalarea sistemului de supraveghere sau de alarmă trebuie să aibă pregătire şi experienţă în montajul sistemelor de supraveghere video şi alarmă. Orice sistem de supraveghere video sau alarmă trebuie să fie însoţit de factură de montaj emisă de societatea instalatoare cât şi de copie a licenţei de instalare sisteme de securitate.

Pentru societăţile comerciale a căror activitate presupune obligaţia de a deţine un sistem de securitate montat este obligatoriu şi încheierea unui contract de mentenață, ori cu societatea care a montat sistemul de securitate, ori cu oricare altă societate instalatoare avizată de către IGPR.

Nerespectarea acestor obligaţii aduce de la sine atât contravenţii cât şi sancţiuni de ordin penal!

Respectând legea vă respectați pe dumneavoastră! 

 

 

 

Cautare rapida
 
Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi produsul pe care il cauti.
Informatii
Copyright © 2019 infocalc.ro